Петър Хубчев: Няма да коментирам казаното в съблекалнята

12:56
Петър Хубчев: Няма да коментирам казаното в съблекалнята

Селекционерът на националния отбор Петър Хубчев намекна, че е имало разговори на висок тон в съблекалнята на почивката с Кипър. След 45 минути "трикольорите" губеха с 0:1, а през втората част стигнаха до обрата с 2:1. Така след три победи от три мача България е на първото място в групата.

"Дали съм се скарал на момчетата на почивката? Няма да коментирам тези неща. Понякога треньорите говорят на по-висок тон на играчите. Много жалко, ако се е видяло, че сме излезли изплашени в този мач. Трябваше да поемем по-голяма отговорност като отбор, а това явно ни държеше сковани. В детайли няма да изпадам за мача, първото полувреме губехме, но пък правихме правилно някои неща. Второто няма какво да говорим, само дори да вземем резултата", коментира Хубчев. 

"Никога не съм разделял мачовете по ниво на напрежение. С Норвегия ще бъде, както бе и срещу Кипър. Най-лесното обяснение за мен ще бъде, че не сме възстановени, но ние бягаме от тези клишета и извинения. Със сигурност направихме още една крачка в посоката, която искаме”, завърши Петър Хубчев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация