Косчилени приключи кариерата си за петлите

10:18
Косчилени приключи кариерата си за петлите

Защитникът на Арсенал Лоран Косчилени приключи кариерата си в националния отбор на Франция. 33-годишният бранител оповести това свое решение в интервю за телевизионния канал "Canal+".

33-годишният Косиелни през месец май получи контузия в ахилеса, заради която пропусна Световното първенство в Русия. Без него отборът на Дидие Дешан се пребори за титлата на Мондиала, а Косчилени признава, че не е стискал палци за успех на "петлите", дори напротив.

"Мисля, че дадох на Франция всичко, което мога. В момента в тима е събрано прекрасно поколение. Моето време в този отбор приключи", каза футболистът и допълни, че не е желал титлата на тима в Русия.

"Победата на Франция ми нанесе в пъти по-голяма психологическа травма, отколкото контузията ми. Мнозина ме разочароваха, не само треньорът, това беше удар в гърба. Когато си в добра форма, имаш много приятели, но когато се контузиш и след известно време всички те забравят", каза Косчилени.

От 2011 г. досега той записа 51 мача с националната фланелка. В момента Косиелни продължава да се възстановява от травмата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация