Модрич вързал бас, че Кристиано ще остане в Реал

11:24
Модрич вързал бас, че Кристиано ще остане в Реал

Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич призна, че е бил силно изненадан от решението на Кристиано Роналдо да си тръгне от “Сантиаго Бернабеу”. “Не очаквах нито Роналдо, нито Зидан да напусне. Когато се появи слухът за Кристиано, си направихме облог в съблекалнята дали ще напусне, като бяхме сигурни, че ще остане. Все пак всеки избира как да живее”, заяви хърватският халф в интервю за France Football.


Лука е основен фаворит за “Златната топка”, но предпочита да не се самоизтъква. “Истината е, че не обичам много да говоря за това. Не бих казал на висок глас: “Да, аз заслужавам “Златната топка”. За мен важното е да играя както играя последните месеци. Тази година безспорно беше най-добрата в кариерата ми и единствената ми цел е да продължа в този ритъм. Няма да чуете от мен: “Аз трябва да спечеля!”. Специалистите гласуват, това е тяхна работа”, сподели той.


Запитан за конкурентите си за “Златната топка”, Модрич отговори: “Варан направи фантастичен сезон. Мбапе е изключителен талант и обещава да стигне феноменално ниво, той е специален. След това идва Гризман, от тримата французи бих го сложил най-отпред заради всичко, което направи през годината”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация