ФА готви наказание за Моуриньо

19:32
ФА готви наказание за Моуриньо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо ще бъде наказан от Футболната асоциация на Англия за употребата на нецензурен език след края на двубоя с Нюкасъл на 6 октомври. Португалският наставник отправи нелицеприятни реплики след последния съдийски сигнал към телевизионните камери и това не убягна на ФА.

Асоциацията ще разследва случилото се след края на двубоя на ,,Олд Трафорд“ и заяви в изявление днес следобед: ,,Жозе Моуриньо ще бъде наказан за употребата на нецензурен език след мача с Нюкасъл на 6 октомври 2018 година. Той разполага с време до 18:00 в петък, за да обжалва обвинението“.

В последните няколко седмици Моуриньо и Юнайтед определено изживяват тежък период и в медиите се появиха информации, че португалският специалист ще бъде уволнен от клуба, независимо от резултата в мача с Нюкасъл. ,,Червените дяволи“ все пак поеха глътка въздух след драматичния си обрат срещу ,,свраките“, като точен в последната минута бе Алексис Санчес.

За 20-кратните шампиони на Англия предстои ново тежко предизвикателство в първия мач от деветия кръг, като Моуриньо се изправя срещу бившия си клуб Челси на ,,Стамфорд Бридж“.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация