Сократис под въпрос за двубоя с Лестър

15:53
Сократис под въпрос за двубоя с Лестър

Централният защитник на Арсенал Сократис Папастатопулос е под въпрос за предстоящия двубой с Лестър Сити от 9-ия кръг на английската Висша лига.

Гръцкият бранител получи контузия на глезена и бе заменен на почивката на мача на Гърция срещу Финландия в турнира Лига на нациите, загубен с 2:0. Това би създало допълнителни грижи на мениджъра на артилеристите Унай Емери в избора на двойка централни защитници за срещата с лисиците в понеделник. 
Константинос Мавропанос ще остане извън игра поне до края на месеца, докато обявилият своето оттегляне от националния отбор на Франция Лоран Косиелни ще се завърне на терена след контузията на ахилеса си най-рано през ноември. Освен тях в лазарета на топчиите остават Дани Уелбек и Петър Чех, които имат травми на подколянното сухожилие. Аарън Рамзи все пак е на разположение, след като пропусна гостуването на Уелс на Ирландия от турнира Лига на нациите заради раждането на близнаци на жена му Колийн. 

Арсенал в търсене на седми пореден успех във Висшата лига, а двубоят с Лестър е този понеделник от 22:00 часа на "Емирейтс".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация