Невероятен шок на "Сантяго Бернабеу"! Реал загуби от Леванте (видео)

19:07
Невероятен шок на "Сантяго Бернабеу"! Реал загуби от Леванте (видео)

Реал Мадрид претърпя изненадваща загуба от Леванте с 1:2 на своя стадион "Сантяго Бернабеу" в двубой от девети кръг на Ла Лига.

Хосе Моралес даде преднина на гостите в 7-ата минута, а в 13-ата Рохер Марти за втори път огорчи Тибо Куртоа, този път от дузпа.

Домакините върнаха само един гол чрез Марсело в 72-ата мин., а той сложи край на черна серия от 481 минути без точен изстрел, най-лошата в цялата история на испанския гранд. Предната от 464 минути е регистрирана през април 1985 г. Реал също така записа пети пореден мач без победа. Преди тази среща възпитаниците на Хулен Лопетеги не успяха да стигнат до трите точки и в мачовете срещу Севиля (0:3), Атлетико (0:0), ЦСКА Москва (0:1) и Алавес (0:1).

Леванте в същото време фиксира третата си поредна победа в Примера и се изкачи на седма позиция с 13 точки, а Реал с 14 остава на пето място със 17 пункта. "Белият балет" ще се опита да спре пропадането във вторник, когато приема Виктория Пилзен в мач от Шампионската лига. В следващия десети кръг на Примера пък Реал ще излезе срещу вечния конкурент Барселона на "Камп Ноу".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация