Интер би Милан с гол в добавеното време

07:56
Интер би Милан с гол в добавеното време

Отборът на Интер спечели 169-ото дерби срещу Милан с гол в последната секунда. Героят на нерадзурите отново се казва Мауро Икарди, който вкара с глава в 92-ата минута.

Аржентинския нападател се възползва от грешка в защитата на росонерите и Джанлуиджи Донарума, като прати в екстаз тифозите на черно-сините. Така, точно една година по-късно "деветката" отново вкара победен гол на Милан в последната минута.

На 15 октомври 2017 година той реализира хеттрик, донасяйки победата с 3:2 буквално секунди преди края след точно изпълнена дузпа, а в предната среща между двата тима през април пропусна на празна врата в 92-ата минута при равенството 0:0. Интересното е, че голаджията на Интер, който има вече 113 гола за клуба от 191 мача, е вкарал последните пет попадения за тима си във вратата на вечния съперник, след като преди това чакаше осем мача, за да отбележи дебютното си попадение.

По един гол на двата тима беше отменен поради засада преди почивката, веднъж гредата спаси Донарума, а Раджа Наинголан напусна принудително с контузия в глезена, която ще го извади от мача с Барселона в Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация