Моуриньо: Оставам в Манчестър Юнайтед

19:48
Моуриньо: Оставам в Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви на пресконференция, че има желание да удължи престоя си на ,,Олд Трафорд“ въпреки спекулациите относно негово завръщане в Реал Мадрид. Португалецът подписа нов договор с ,,червените дяволи“ през януари, който изтича през 2020 година и има опция за удължаване.

Незадоволителното представяне на Юнайтед от началото на сезона в добавка към това на европейския клубен шампион повдигна съмнения за бъдещето на треньора. ,,Да се завърна в Реал Мадрид? Не. Искам да остана до края на договора си с Юнайтед и да го удължа“, заяви уверено наставникът.

Мениджърът бе попитан и за Пол Погба, който се изправя срещу бившия си отбор Ювентус. 

,,Вижте, не искам да говорим за Погба или други футболисти. Не желая да се обръщам към испанските журналисти, защото те се интересуват само от Реал Мадрид и Кристиано Роналдо. Предпочитам да говоря за това, че се изправяме срещу един от най-добрите отбори в света и един от основните кандидати за победител в Шампионската лига през този сезон. Това е нещото, за което искам да разговаряме и което ме мотивира, наистина“, завърши Моуриньо.

Междувременно от клуба обявиха, че Алексис Санчес ще пропусне мача с Ювентус. Юнайтед изпуснаха да спечелят трите точки при визитата на Челси в събота, след като допуснаха изравнителен гол в 96-та минута на двубоя дело на резервата Рос Баркли. Следващите им два двубоя са на ,,Олд Трафорд“ срещу Ювентус в Шампионската лига във вторник и Евертън във Висшата лига в неделя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация