Марсиал пред нов договор с Ман Юнайтед

16:38
Марсиал пред нов договор с Ман Юнайтед

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал е готов да остане в редиците на червените дяволи. Французинът разкри , че се намира в отлични отношения с мениджъра на тима Жозе Моуриньо и желае да остане на "Олд Трафорд."

Настоящият договор на 22-годишния футболист изтича в края на сезона, като има опция за удължаването му с година. Президентът на Юнайтед Бен Уудуърд е голям фен на Марсиал и е готов да му предложи увеличение на заплата до 150 000 паунда седмично.

Атакуващият играч изяви желание да напусне 20-кратните шампиони през това лято, тъй като не получаваше достатъчно игрови минути като титуляр. Според самия футболист това бе и причината той да не бъде повикан в националния отбор от селекционера Дидие Дешан за Световното първенство в Русия. Марсиал отказа няколко предложения за нов договор и взаимоотношенията му с Жозе Моуриньо изглеждаха крайно обтегнати.

Интерес към французина проявяваха от Тотнъм и Ювентус, но до трансфер така и не се достигна. Марсиал започна като резерва настоящия сезон във Висшата лига, но в последно време определено намери формата си, като се разписа при обрата срещу Нюкасъл и отбеляза двата гола при равенството с Челси в последния кръг. 
Талантът на футболиста определено бе демонстриран в тези срещи, като това е чудесна новина за Юнайтед предвид колебливите им изяви от началото на кампанията и незадоволителното представяне на Алексис Санчес и Маркъс Рашфорд.

Червените дяволи се изправят срещу Ювентус в Шампионската лига на "Олд Трафорд" тази вечер от 22:00 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация