Кобрата разказа за мръсен номер на Фюри след мача

16:01
Кобрата разказа за мръсен номер на Фюри след мача

Фурорът от големия триумф за братя Пулеви на боксовата гала вечер в "Арена Армеец" продължава. С категоричната си победа над Хюи Фюри в събота, освен че вдигна на крак хиляди в залата, Кубрат си завоюва и правото да се бие за Световната титла, разказва БНТ.


"Имах малко натъртвания, охлузвания, смятам, че съм добре. Даже съм супер, Готов съм за нов мач", разказва Кобрата.

 

"Фюри е изключително издържлив, неудобен. Не можех и да рискувам, защото ръкавиците бяха изключително малки и при удар се усеща много жестоко. Отделно българската публика да правим драми, по-добре сигурна и нормална победа, отколкото с нокаут и да рискувам", каза той.


"Чувството да победиш на родна земя е уникално. Българската публика е по-емоционална и еуфорията в залата е съвсем различна от Германия или Щатите. Уникално и грандиозно събитие. Беше много хубаво" сподели Пулев.

 

"Смятам, че в чужбина видяха един по-различен боксьор. Фюри не направи нищо по-различно, защото не му дадох възможност. В 8-ия рунд ме удари и помисли, че може да ме нокаутира, но удържах. Поканих го после в залата, както и промоутъра му. Но те продължиха с мръсните номера - понеже допинг контрола беше взет от българи, бил манипулиран. Хората от допинг контрола се снимаха с мен и те казаха - ето, те се снимат, манипулирано е. Това са мръсни и долни номера", категоричен е Кубрат.

 

"Не се притеснявам от срещата с Антъни Джошуа. Готов съм да го атакувам и в момента, но всичко е въпрос на договорка, защото той има още титли, които да защитава. Догодина, към края на годината, може да се срещнем. Ще направя още няколко срещи, но все още не е ясно с кого. Първо ще си почина - и аз съм човек" допълни боксьорът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация