Реал атакува "ва банк" за Почетино

08:52
Реал атакува "ва банк" за Почетино

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино е цел номер едно в списъка на ръководството на Реал Мадрид за нов старши треньор, съобщава „The Sun“.

 
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е готов да удвои заплатата на Почетино и да му предложи възнаграждение от 17 милиона паунда, за да убеди аржентинеца да поеме испанския гранд.

 
Почетино представлява дългосрочен интерес от страна на Реал Мадрид. Името му се появи в испанската преса още след края на миналия сезон, когато Зинедин Зидан сензационно напусна. Запитан за възможно преминаване в Мадрид още преди месеци Почетино коментира: "Всичко е възможно".

 
От испанския гранд се надяват да постигнат споразумение с аржертинския спец и с настоящия му клуб Тотнъм, за да може той да започне работа на "Сантиаго Бернабеу" преди края на ноември.
 

Реал Мадрид уволни Жулен Лопетеги заради слаби резултати, а спряганият за евентуален нов наставник Антонио Конте беше отхвърлен от футболистите в съблекалнята.

 
Така Сантиаго Солари пое временно европейския клубен първенец до намирането на постоянен старши треньор.

 
Представители на Реал Мадрид вече са се срещнали с хора, близки до Почетино, през миналата седмица в Лондон и разговорите са преминали добре.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация