Стоичков - ВИП гост на "Анфийлд"

09:21
Стоичков - ВИП гост на "Анфийлд"

Христо Стоичков се превърна във ВИП гост на митичния стадион “Анфийлд”. Никога в кариерата си на футболист кавалерът на “Златната топка” нямаше шанса да играе на една от най-великите арени. Но в новото си поприще на коментатор и това се сбъдна.

 
Стоичков гостува лично на треньора Юрген Клоп за дълъг репортаж за американския тв гигант “Унивижън”, който от новия сезон има и правата за Шампионската лига. Камата и наставникът на Ливърпул се засякоха в Глазгоу на благотворителния мач между отборите на Стилиян Петров и Джеймс Милнър на 8 септември. Тогава Клоп покани Стоичков за визита на “Анфийлд” - да види магията на един от най-великите клубове в историята.

 
В плана на Камата присъстваха интервюта с Милнър, Роберто Фирмино и Мохамед Салах. На галавечерта в Глазгоу капитанът на Ливърпул призна, че винаги е мечтал да играе редом със Стоичков. И в интервю пред “Труд” разказа как първите му реални спомени от футбола са от световното първенство в Щатите през 1994 година, когато е симпатизирал на България.


След визитата на “Анфийлд” Стоичков се прибира в България, за да представи своята автобиография. “Историята” ще направи промоция пред куп ВИП-ове в хотел “Маринела” в понеделник от 12:30 часа. На нея ще присъства и специален гост, който Стоичков ще крие до последния момент. В “Историята”, написана съвместно с Владимир Памуков, има всичко от историята на най-великия български футболист - хубаво и лошо. “Маски няма да има, аз съм си аз”, зарече се още на старта на труда Камата.

 
"Труд"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация