Юве с нова комфортна победа в Серия "А" (видео)

10:15
Юве с нова комфортна победа в Серия "А" (видео)

Отборът на Ювентус постигна поредния си успех в италианската Серия А, след като надигра с 3:1 у дома тима на Каляри в среща от 11-ия кръг. ,,Бианконерите“ тръгнаха блестящо в двубоя с гол още в първата минута, дело на Пауло Дибала. Попадението като че ли успокои възпитаниците на Масимилиано Алегри и гостите се възползваха от спада в играта на домакините. В 36-та минута резултатът бе изравнен след гол на Жоао Педро.

Радостта на Каляри обаче бе твърде кратка, след като само две минути по-късно ,,Старата госпожа“ отново излезе с едни гърди напред. Филип Брадарич имаше малшанса да си отбележи нещастен автогол, с който даде отново преднина на торинци.

През втората част домакините продължиха да натискат съперника си в търсене на трето решително попадение в мача, но така и не намираха верния път към вратата на Алесио Крано. Все пак шампионите затвърдиха успеха си след точната интервенция на резервата Хуан Куадрадо, който вкара след асистенция на португалската звезда на тима Кристиано Роналдо.

С победата си Ювентус продължава да бъде лидер във временното класиране с шест точки пред преследвачите от Интер и Наполи, които са втори и трети с по 25 точки. За ,,бианконерите“ предстои домакинство на Манчестър Юнайтед в Шампионската лига в сряда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация