Анри все още чака дебютния си успех начело на Монако

11:42
Анри все още чака дебютния си успех начело на Монако

Новият мениджър на Монако Тиери Анри остава без победа начело на Монако. ,,Монегаските“ допуснаха поражение при гостуването си на Реймс в среща от 12-ия кръг на френската Лига 1.

Домакините започнаха по-добре двубоя и усилията им бяха възнаградени в 24-та минута, когато Матьо Кафаро откри резултата. Преднината на Реймс се запази до края на първата част. Второто полувреме стартира по неприятен начин за домакините, които останаха с човек по-малко, след като Алексис Ромао бе изгонен с директен червен картон.

Гостите се впуснаха в нападение в търсене на изравнителния гол, но така и не го намериха до последния съдийски сигнал на двубоя. Нещо повече, очевидно разочаровани от невъзможността да дебютират с успех под ръководството на Анри, шампионите от 2017 година също останаха с 10 души на игрището след втория жълт картон на Пеле.

Монако вече четири срещи с Анри начело на състава няма успех. Тимът записа седма загуба от старта на кампанията в първенството и се намира на предпоследно място във временното класиране, докато Реймс е на осма позиция в таблицата. В следващия си двубой Монако приема у дома Брюж в среща от Шампионската лига.

Ето и останалите резултати от вечерта: 

Лион – Бордо 1:1 

Дижон – Ним 0:4 

Ница – Амиен 1:0 

Страсбург – Тулуза 1:1 

Каен – Рен 1:2

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация