Френската тенис федерация обяви партньорство с Ролекс

10:43
Френската тенис федерация обяви партньорство с Ролекс

Френската федерация по тенис обяви швейцарската марка часовници Ролекс за свой спонсор. По този начин Ролекс ще стане партньор на Откритото първенство по тенис в Париж Ролан Гарос през 2019 година, като вече ще е спонсор и на четирите турнира от Големия шлем. Базираната в Женева компания е рекламно лице и на много тенисисти, които са триумфирали на Ролан Гарос – Крис Евърт, Бьорн Борг, Джим Къриър, Жустин Енен, Ана Иванович, Ли На и Роджър Федерер.

Президентът на ФФТ Бернард Гуидичели сподели по повод осъществената сделка. ,,Удовлетворени сме, че доказана марка като Ролекс ще бъде спонсор на Френската федерация по тенис и Ролан Гарос. Това сътрудничество с компанията, която вече е спонсор на Мастърса в Париж, ще ни издигне до нови измерения“, заяви щастливият президент.

Директорът по комуникации и имидж на Ролекс Арно Боч добави: ,,Превръщайки се в партньор на Ролан Гарос, Ролекс определено потвърждава своето място в международния тенис“, сподели той. ,,За нас е чест, че ще си сътрудничим заедно. Това ще помогне както на компанията, така и на турнирът да продължат да бъдат световна марка. В последните 40 години Ролекс се доказа като партньор на международния тенис и ще продължи да го прави и занапред“, завърши Боч.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация