Още един основен футболист пропуска мачовете със Словения и Кипър

20:51
Още един основен футболист пропуска мачовете със Словения и Кипър

Нападателят Кирил Десподов бе освободен от лагера на националния отбор на България преди гостуването на Кипър (16 ноември) и домакинството на Словения (19 ноември).

 

Футболистът на ЦСКА-София е с контузия, която ще му попречи да вземе участие в предстоящите два двубоя на "трикольорите“ от Лигата на нациите.


По-рано селекционерът Петър Хубчев и щабът му освободиха и вратаря Пламен Илиев също по здравословни причини.


Въпреки огромните усилия на медицинския щаб, футболистът все още не е напълно възстановен от контузията, която получи на мача с Норвегия в Осло, поради което и бе взето решението да не се рискува с евентуалното му участие в следващите срещи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

finti
16.11.2018 10:54

Съвет-България ТРЯБВА много внимателно да “следи” как върви мача Словения-Норвегия. До 85 чин. резултатът на нашия мач ТЯБВА да е 2:2 (най-добре през 2”обръщалки”, за да се влияе психически на норвежците) и със “уговорка” с Кипър - 1.При победа на Норвегия - Кипър “случайно” допуска гол и мача завършва 2:3, а ако Норвегия Непобеди -България връща жеста и “губи” - като по този начин би “мотивирала” Кипър да Не загуби последния си мач, а България ако спечели срещу Словения ще е на Първо място в групата.