Джокович: Това бе най-добрият ми мач през седмицата

12:32
Джокович: Това бе най-добрият ми мач през седмицата

Световният номер 1 Новак Джокович призна, че е изиграл най-добрия си мач от началото на седмицата при победата над Кевин Андерсън в полуфиналите на Финалите на АТР.

Сърбинът се наложи над съперника си 6-2, 6-2, за да достигне до решаващия мач за титлата в Лондон, без да загуби сет до момента. „Мисля, че това бе най-добрият ми мач през седмицата. И дойде в точния момент – Кевин играе страхотно от началото на турнира. Направих пробив в откриващия гейм, което бе много важно, защото той много разчита на сервиса си. Опитвах се да спечеля максимален брой точки на втория му сервис и се получи“, коментира Джокович след успеха.

Джокера ще се опита да стигне до шестата си титла от престижния заключителен турнир на АТР, като на финала той ще се изправи срещу Александър Зверев, когото вече победи веднъж в груповата фаза. „Играх много добре срещу него в групата, но не мисля, че той бе на най-доброто си ниво. Той направи страхотен мач срещу Роджър и сервира много силно, така че подходът ми ще бъде подобен на днешния. Това е последен мач за годината и за двама ни, така че нека по-добрият спечели“, каза лидерът в световната ранглиста.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация