60 точки на Кемба Уокър не бяха достатъчни на Шарлът срещу Филаделфия

11:49
60 точки на Кемба Уокър не бяха достатъчни на Шарлът срещу Филаделфия

Отборът на Филаделфия 76-ърс продължи със силното си представяне от началото на сезона в НБА, след като победи Шарлът Хорнетс със 122:119 след продължение.

В „Спектръм Арина“ в Шарлът страхотен мач за домакините изнесе гардът Кемба Уокър, който отбеляза рекордните за себе си и за историята на Хорнетс 60 точки. Уокър добави още 7 борби, 4, асистенции и 4 откраднати топки, но това не бе достатъчно, за да стигне тимът му до успех. За Филаделфия над всички бе центърът Джоъл Ембийд, който се отчете с дабъл-дабъл – 33 точки и 11 борби, а Джей Джей Редик и Бен Симънс добавиха по 23 точки, като Симънс остана на една асистенция от трипъл-дабъл. В крайна сметка 76-ърс записаха 11-та си победа от началото на редовния сезон и заемат четвърто място в Източната конференция, където Шарлът е осми с актив от 7 успеха и 8 поражения.

В друг мач от тази нощ лидерът на Изток Торонто Раптърс разби Чикаго Булс със 122:83 като гост, въпреки че звездата на тима Кауай Ленард получи почивка. 11 играчи на Раптърс отбелязаха поне по седем точки за изразителния успех, който бе 13-та за отбора от началото на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация