Кедира отново се контузи

13:36
Кедира отново се контузи

Полузащитникът на Ювентус Сами Кедира отново получи травма и твърде вероятно е да не вземе участие за ,,Старата госпожа“ в двубоя със СПАЛ следващата седмица. 31-годишният футболист е с навехнат глезен след последната тренировка на торинци. Само преди седмица той се завърна след шестседмично отсъствие поради травма на коляното, изигравайки последните 16 минути от мача с Милан.

Кедира се присъедини към шампионите през лятото на 2015 година със свободен трансфер от Реал Мадрид, като бе титуляр в повечето срещи на тима, след като в първия си сезон изигра 20 мача. Въпреки това, през новата кампания Кедира има пет старта в Серия А и общо осем във всички турнири.

Ювентус е на върха в италианския шампионат, като има шест точки аванс пред втория Наполи. След двубоя със СПАЛ за ,,Старата госпожа“ предстои домакинство на Валенсия в Шампионската лига и мачове с Фиорентина и Интер в първенството – всички те преди 7 декември.

Заместник в стартовия състав на Масимилиано Алегри е уругвайският национал Родриго Бентанкур. Друг играч, който може да бъде на терена вместо Кедира е дошлият през лятото Емре Джан, но и той пропусна последните три шампионатни мача поради травма. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация