Ворскла и Арсенал ще играят мача по план

19:42
Ворскла и Арсенал ще играят мача по план

УЕФА обяви официално, че срещата между Ворскла и Арсенал от турнира Лига Европа ще се проведе по план в четвъртък, въпреки че президентът на Украйна е готов да обяви военно положение в страната.  "Потвърждаваме, че мачът ще се проведе в деня и часа, за който е насрочен", обяви УЕФА.

"Що се отнася до останалите двубои в Лига Европа, ще бъдат взети всички необходими мерки за сигурност".

Украинската брегова охрана заяви, че шест от морските им пехотинци са били ранени, когато руски брегови охранители са стреляли по три кораба във водите на Крим. Украинският парламент ще реши окончателно молбата на президента на страната Петро Порошенко за обявяване на военно положение по-късно днес. Феновете на Арсенал бяха предупредени преди двубоя с Ворскла за ситуацията в Украйна.

"Събитията в страната бързо се менят. Трябва да останете нащрек, да следите медиите и този съвет редовно", се казва в съобщение на Министерството на външните работи и въпросите на Британската общност. 
Очаква се около 500 привърженици на артилеристите да пътуват до Полтава, който се намира в централната част на Украйна. Възпитаниците на Унай Емери са водачи във временното класиране на своята група с актив от 10 точки и вече си осигуриха продължаване към елиминационната фаза на Лига Европа.

В другия двубой от групата Карабах приема у дома Спортинг Лисабон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация