Ботев ликува в дербито на Пловдив! Неделев с феноменален гол от центъра (видео)

20:49
Ботев ликува в дербито на Пловдив! Неделев с феноменален гол от центъра (видео)

Ботев победи Локомотив с 2:0 на "Лаута" в пловдивското дерби от 18-ия кръг на Първа лига и измести Берое от четвъртото място в класирането. Страхотен гол от центъра за "канарчетата" реализира Тодор Неделев в 67-та минута, а преди това (48-та) Кристиян Димитров се разписа с глава след центриране от ъглов удар на крилото. 

Първото полувреме бе равностойно и изпълнено с много единоборства и битка по терена. Анте Аралица пропусна най-чистото положение, когато останал сам срещу Кайзер стреля право в тялото на вратаря.

Второто полувреме Ботев бе по-добрият отбор и заслужено стигна до успеха. Частта започна по великолепен начин за "жълто-черните", които след само три минути игра дръпнаха в резултата. Стивън Езе остави непокрит Кристиян Димитров в наказателното поле при ъглов удар и защитникът вкара отблизо. После дойде моментът на Неделев, който получи топка от Йордан Минев около центъра. Националът видя излезлия напред Мартин Луков и със силен и точен удар го прехвърли, за да подпечата победа за Ботев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация