Лудогорец иска офанзивно дуо от Стяуа

12:04
Лудогорец иска офанзивно дуо от Стяуа

Шампионът Лудогорец отново насочва поглед към румънския пазар. Разградчани искат да привлекат двама от най-добрите футболисти на Стяуа, информират медиите отвъд Дунава. Обект на интерес от страна на орлите са нападателите Флорин Танасе и Флорин Коман

Босът на гранда от Букурещ Джиджи Бекали призна, че се опитва да пласира офанзивното дуо в чужбина и вече е получил няколко примамливи предложения. Едно от тях със сигурност е от Лудогорец. Клубът от Разград от доста време следи Танасе и Коман, а сега е готов да ги купи в комплект. 

Бекали не разкри името на отбора, с който преговаря, но в Румъния са убедени, че става въпрос за Лудогорец. До сделка обаче няма да се стигне лесно, защото двамата национали струват скъпо. През лятото Бекали беше ядосан на Коман, известен в родината си като румънския Мбапе, и открито заяви, че иска да го продаде.

В момента в Лудогорец има трима румънци - голмайсторът Клаудиу Кешерю, Козмин Моци и Драгош Григоре. Последният беше привлечен през лятото с огромни надежди, но още не е дебютирал заради контузия. В тима е и халфът Мей Малангу, който бе купен от Динамо Букурещ, но има само три мача в Първа лига и два в Лига Европа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация