Джо Коул се завръща в Челси

19:44
Джо Коул се завръща в Челси

Джо Коул е в разговори с ръководството на Челси относно завръщане на ,,Стамфорд Бридж“ като треньор на младежката формация на отбора, съобщават Sky Sports News. Според информациите ,,сините“ са близо до договорка с 37-годишния бивш футболист на клуба и виждат в него човекът, който ще донесе новата вълна от талант в Челси.

Ако се стигне до споразумение между двете страни, това ще бъде първата треньорска дейност на Коул след отказването му по-рано през тази година – той вече има треньорски лиценз. Коул, който се присъедини към Челси от Уест Хем през 2003, вкара 40 гола в 281 мача за седем години, прекарани на ,,Стамфорд Бридж“, като спечели на три пъти Висшата лига, два пъти ФА Къп и игра във финала на Шампионската лига срещу Манчестър Юнайтед, който ,,сините“ загубиха след изпълнение на дузпи.

Освен за Уест Хем и Челси, бившият полузащитник игра в тимовете на Ливърпул, Астън Вила, Ковънтри и завърши кариерата си в САЩ с отбора на Тампа Бей Раудис. От академията на Челси са произлезли футболисти като Джон Тери, Робърт Хут и Рубен Лофтъс-Чийк, като към тях се прибавят и някои треньори като настоящият на Селтик Брендън Роджърс и помощник треньора на Франк Лампард в Дарби Каунти Джоди Морис.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация