Лудогорец привлича Пламен Илиев

22:46
Лудогорец привлича Пламен Илиев

Лудогорец е пред финализиране на трансфера на вратаря на българския национален отбор Пламен Илиев. Тигъра, както е известен юношата на Видима-Раковски (Севлиево), в момента е футболист на румънския клуб Астра (Гюргево). Договорът му с румънския отбор изтича през юни и той вече може да преговаря с други отбори.

От Лудогорец ще се опитат да привлекат Илиев сега, а ако не успеят да се споразумеят с Астра за трансфера, то ще го получат като свободен агент през лятото. От този трансфер реално зависи и бъдещето на Ренан дос Сантос, който е амбициран да се прибере в Бразилия по най-бързия начин и дори е стимулирал по определени начини интереса на местните отбори.

Ако Илиев пристигне сега, то собственикът на шампионите Кирил Домусчиев ще бъде доста по-великодушен в преговорите за продажбата на бразилския вратар.

Друг футболист, който е в трансферния списък на разградчани, е десният бранител на втория отбор на Порто и младежки национал на Португалия Фернандо Фонсека. Момчето е едва на 21 години и е сочен за много сериозен проект на Порто. Драконите обаче имат още двама играчи на този пост и нямат против да коментират варианти за бъдещето му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация