Клоп: Имам пълно доверие на играчите си

12:12
Клоп: Имам пълно доверие на играчите си

Юрген Клоп не прие драматично първата загуба на Ливърпул във Висшата лига, след като вчера на "Етихад" мърсисайдци бяха победени от шампиона Манчестър Сити с 1:2. Германецът изтъкна, че въпреки поражението е доволен от своите футболисти, които нямат опит в борбата за титлата. Победа за "червените" щеше да им осигури впечатляваща преднина от 10 точки на върха, но сега разликата стопена на само четири.

"Ако някой ми беше казал, че след двата ни мача със Сити ще сме с четири точки пред тях, щях да му плати добри пари, защото не смятах, че е възможно. Не можете да си представите колко много доверие имам в моите футболисти. Ако имахме пет титли за последните десет години, щеше да е различно. Но ние нямаме този опит. Все още обаче сме в много добра позиция и затова съм щастлив", заяви специалистът.

Клоп обаче не беше доволен от решението на съдията да даде само жълт картон на Венсан Компани при острото му влизане срещу Мохамед Салах през първото полувреме. "През миналия сезон Мане получи червен картон, но той не видя вратаря тогава. Сега Компани го видя, влезе остро и ако Мо не бе подскочил, знаете какво щеше да се случи. Не обвинявам никого, всеки може да си създаде мнение за ситуацията", допълни мениджърът на "червените".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация