Байерн остава без Рибери за дълго време

17:22
Байерн остава без Рибери за дълго време

Крилото на Байерн Мюнхен Франк Рибери ще бъде извън терените за неопределено време, след като получи контузия на сухожилие по време на лагера на баварците в Доха. 35-годишният футболист е разкъсал надколянното си сухожилие по време на двустранен мач на тима, като все още не е ясно от колко време ще има нужда за възстановяване.

В момента шампионите на Германия се подготвят в Катар за подновяването на първенството в Бундеслигата, което ще се случи в края на следващата седмица. В първия си мач за годината възпитаниците на Нико Ковач се изправят срещу Хофенхайм на 18 януари. Почти сигурно опитният французин ще пропусне оставащите срещи на тима до януари, но би трябвало да е на линия за мачовете с Ливърпул от осминафиналите на Шампионската лига.

Това е втори неприятен момент за Рибери от началото на 2019, като по-рано тази седмица той получи солена глоба от ръководството на Байерн, след като нападна много грубо и вулгарно свои критици в Туитър. Причина за гнева на ветерана бяха множеството негативни коментари относно решението му да похарчи 1200 евро, за да хапне позлатен стек в ресторанта на световноизвестния Бей на солта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация