Барса разменя Коутиньо за Азар

17:09
Барса разменя Коутиньо за Азар

Челси и Пари Сен Жермен са готови да се състезават с Манчестър Юнайтед за подписа на Филипе Коутиньо. Бразилският национал вече една година е в Барселона след преместването му от Ливърпул. Досега той не успя да оправдае високите очаквания и Ернесто Валверде не го е пускал титуляр в Ла Лига от 2 декември насам.


Манчестър Юнайтед е фаворит за подписа на Коутиньо с оферта от 100 милиона евро. Според "Мундо Депортиво" бразилският халф е бил решен да остане в Барселона, въпреки че е недоволен от сегашната си ситуация. И все пак от “Олд Трафорд” го изкушават.


"Дон Балон" обаче съобщи, че в Пари Сен Жермен са си поставили за цел да привлекат в редиците си Коутиньо или Иско от Реал Мадрид.


Представители на Челси също са срещнали с ръководството на каталунците, за да обсъдят ситуацията около бразилската звезда. Президентът на Барса Джосеп Бартомеу бил готов да обсъди евентуална сделка, в която да бъде включен Еден Азар

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ivan017
14.01.2019 08:23

Нито Барса, нито Реал са в състояние да имат Азар! Могат да си го позволят само на хартия заради финансите, но той няма да играе за нито един от двата отбора, няма нужда от излишни спекулации по въпроса! :)