Цената на Станислав Костов го прави непродаваем

07:57
Цената на Станислав Костов го прави непродаваем

Цената, която Левски София постави на Станислав Костов, отблъсква до този момент кандидатите за подписа му. Сините закотвиха цена от 750 хил. евро за голмайстора си, но са готови да го пуснат и при оферта около 500 хил. Интерес към него проявяваше турския Акхисар, но комшиите решиха да прибегнат до други варианти. Причината за това е, че покупката на Костов ще погълне почти цялата сума от продажбата на Йевген Селезньов в Малага.

Запитвания за Костов имаше от още няколко клуба от Турция и от други държави, но към момента никой от тях не е изпратил официална оферта, информира "Меридиан мач".

В същото време стана ясно, че специалисти съветват тимове от южната ни съседка да се насочат към Жерсон Кабрал. Крилото впечатлява с показателите си от есента, когато показа, че наистина има място на "Герена" и се превърна в основен играч. Освен това Кабрал може да излезе доста по-евтино на евентуалните кандидати за подписа му, тъй като договорът му изтича през лятото и той стява свободен агент. Футболистът все още не е приел предложението на Левски за нов контракт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация