Атлетико пречупи Хетафе за едно полувреме (видео)

19:01
Атлетико пречупи Хетафе за едно полувреме (видео)

Атлетико Мадрид продължава да притеснява Барселона, като днес временно се доближи на две точки от испанския шампион. “Рохибланкос” спечелиха спокойно с 2:0 над Хетафе в мач от 21-ия кръг на Ла Лига, игран пред 55 709 зрители. Антоан Гризман (27) и Саул (37) отбелязаха, а след почивката двубоят до голяма степен се доиграваше.


Преди началото на двубоя Коке получи специален подарък за това, че изигра своя мач номер 400 за Атлети. Халфът не беше готов за игра и изгледа двубоя от трибуните. Момчетата на Диего Симеоне контролиха срещата и се оттеглиха на почивка с два гола преднина, като реализираха най-добрите си възможности. В шестата минута Никола Калинич не стигна до топката при опасно центриране на Гризман. 


В 27-ата Гризман откри резултата след изстрел от границата на наказателното поле. Томас направи добър рейд в средата на терена и подаде навреме към френския голмайстор, който шутира без забавяне и прати топката в левия ъгъл на вратаря Давид Сория. В 37-ата “дюшекчиите” удвоиха. Томас отново поде нападението, подаде наляво към Люка Ернандес, който центрира за Калинич, а той стреля в тялото на вратаря от чиста позиция. Саул връхлетя за добавка и направи 2:0.


В 54-ата гостите от “Колисеум Алфонсо Перес” поискаха дузпа за игра с ръка на Диего Годин, но след кратко забавяне реферът прецени, че няма нарушение. В 63-ата резервата на Атлети Виктор Мойехо стреля над гредата. В 73-ата стражът на “асулонес” Сория се справи след удар на Хосе Хименес. 


В 88-ата гостите останаха с човек по-малко след втори жълт картон на Даконам Джене. В 90-ата и Леандро Кабрера получи червен картон.

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация