ЦСКА завърши лагера си в Испания с тежка загуба (видео)

20:00
ЦСКА завърши лагера си в Испания с тежка загуба (видео)

Отборът на ЦСКА София допусна поражение с 0:3 от украинския Динамо Киев в последната си проверка от зимния подготвителен лагер в испанския курорт Марбея. ,,Червените“ се оказаха догонващи в резултата с гол още от съблекалните, след като Виктор Циганков откри за киевчани във 2-та минута.

Възпитаниците на Нестор Ел-Маестро опитаха да вдигнат оборотите, като най-активни бяха Жоржиньо и Бикел, но усилията им не бяха възнаградени с успех. Малко след половин час игра Динамо отбеляза втори гол в българската врата, като точен бе Бенямин Вербич.

През втората част на терена за ЦСКА-София се появиха Рубен Пинто, Ангел Лясков, Али Соу и Едвин Джеси, но украинците бяха по-близо до гола в началото на полувремето. Данте Стипица обаче се прояви и на два пъти спаси вратата на армейците. Българският отбор достигна до най-добрата си ситуация в мача, когато резервата Али Соу отправи изстрел към Бущан, но топката премина близо до вратата.

В края на мача Динамо Киев достигна до трети гол дело на Олександър Андрйевски. Така ЦСКА-София завърши лагера си в Марбея с две поредни загуби – от Спарта Прага с 2:3 и от Динамо Киев с 0:3. В следващата си проверка преди началото на втория полусезон в Първа лига ,,червените“ ще играят с Етър на 9 февруари.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация