Гана - Камерун - сълзи в лагера на домакините

22:34
Гана - Камерун - сълзи в лагера на домакините
След изиграването на първия полуфинал от турнира за купата на Африка, стана ясен и първия финалист. В един остър мач изпъстрен в самия му край с грозни сцени Камерун успя да победи с минималното един на нула отбора на домакините и по този начин да се класира за последния двубой от турнира.

Резултата от мача е твърде не обективен, тъй като през по-голямата част от срещата домакините доминираха и определено могат да съжаляват за стеклите се обстоятелства, които ги лишиха от участие на големия финал.

Единствения гол падна в седемдесетата минута, когато Ален Нконг след отличен извеждащ пас на Ето\'О прокара топката под плонжа на ганайския страж Кингстън.

Последните двадесет минути, Гана натисна своя съперник и го принуди да се прибере в полето си, но до изравнително попадение така и не се стигна.

Нервите в двата отбора взеха връхна точка, като се стигна и до грозен инцидент при който играчът на Камерун Андре Байки избута човек от лекарския екип и така си изпроси директен червен картон, който ще го лиши от участие в последния мач.

По-късно тази вечер (22:30 бг. време) започва и втория полуфинал между фаворита за титлата Кот Д\'Ивоар и настоящия първенец Египет.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация