Тотнъм и Манчестър Сити се споразумяха за Бербо

17:13
Тотнъм и Манчестър Сити се споразумяха за Бербо
Арабската компания "Абу Даби Юнайтед Груп", която закупи едва вчера отбора на Манчестър Сити вече направи своя първи умопомрачителен ход отправяйки оферта към ръководството на Тотнъм за нашия Димитър Бербатов.

Новите собственици на "гражданите" са приели да заплатят исканите от Спърс 30 милиона паунда за централния нападател. Така те надхвърлиха с цели 5 милиона сумата, която в края на миналия месец бе предложена от страна на Манчестър Юнайтед.

От своя страна Тотнъм са приели офертата на Сити, като това е било потвърдено от мениджъра Марк Хюз пред "Sky Sports News" и вече се очаква решението на нападателя.

Същевременно в плановете за нови попълнения в отбора, където играят нашите Мартин Петров и Валери Божинов влизат още бившият бразилски национал Роналдо, както и френският нападател на Барселона Тиери Анри.

"Нашата цел е много проста. Искаме да направим Манчестър Сити най-големият клуб в Премиер Лигата и да завършим през този сезон в топ 4", заяви мулти-билионера Ал-Фахим, който е един от съсобствениците на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

meh0
01.09.2008 19:00

НОВО 20: РЕАЛ МАДРИД СЪС СУПЕРОФЕРТА ЗА БЕРБО ... нямам думи цирк

Nikito89
01.09.2008 18:45

Тц...тц... Според мен ако Бербо отиде в Юнайтед ще си провали кариерата... просто така го усещам... А отбор като Сити ще е добър ход тъйкато това е тим с амбиции... ето сега са и милионери, тоест клуба ще върви напред! Плюс това отива при Марто и Божинов, където тримцата ще се обиграят добре и ще мачкат още повече за националния ни отбор!
И все пак Митко си има глава на раменете си и сам най-добре може да си прецени какво да прави.
Що се отнася до парите... Пак е доста относително... И все пак те играят голяма роля. Dobrev64 тези 44000 паунда на седмица са си напълно заслужени за Митко... нали се сещаш колко труд е хвърлен, колко тежки тренировки е изкарал за да стигне до такова ниво. Най-вероятно в живота си ти не си тренирал нищо че да знаеш какво е в спорта (истинския спорт,... не че аз съм се докосвал до сега до него....) Недей да злобееш така ... защо да е боклук Митко а !? Защото напомня на света, че има една шибана държавица като наща ли !? А?
Айде успех!

meh0
01.09.2008 18:44

Новината от последните минути е, че Димитър Бербатов е на среща със Сър Алекс Фъргюсън.


Очаквайте подробности!

meh0
01.09.2008 18:41

"Бербатов в базата на Манчестър Юнайтед"

Димитър Бербатов се е отправил към тренировъчната база на Манчестър Юнайтед, съобщи "Sun". Според най-тиражираното издание на Албиона, "червените дяволи" са все още фаворитите за подписа на Бербо, независимо от мегаофертата на градския съперник Манчестър Сити.

meh0
01.09.2008 18:35

Чакайте Чакайте... "Ман Юнайтед контрира офертата на "гражданите" - 30 милиона за Бербатов" сега нещата станаха напечени...

Whitebat
01.09.2008 18:33

Английската висша лига отдавна стана арена не само на най-качествения футбол - тя се превърна в оръжие за демонстрация на икономическата мощ на руски олигарси, американски магнати и арабски мега билионери - за тези прослойки парите вече не са основна цел - пред тях е само едно предизвикателство - славата - показността и медийното присъствие. Абрамович и Ал файед са доайени в това начинание - до 10 години време всичките отбори ще се превърнат в рекламни тимчета. не трябва да се учудваме на това което става в Манчестър сити - това е само началото - Бербатов е доста добър старт за този нов проект - всичко е пари - не трябва да бъдем крайни в преценката си - времето ще покаже!

meh0
01.09.2008 18:32

Сити може да е втория Челси.Все пак днес са го купили араби и няма да ти казвам какви пари ще наливат.Купиха Барби за 1 ден,а Юнайтед го преследват 2 години.Така че... Дано не се окажа лош пророк

dobrev64
01.09.2008 18:21

ако Бербатов приеме,зна4и не му пука къде ще играе.Вси4ко е за пари.Малко му са 44000 паунда на седмица. с една дума боклук и половина

morfei
01.09.2008 18:10

Ако това е вярно, направо са за унищожаване Тотнъм, защото това става на пук но Митко Бербатов и ще му съсипят кариерата като нападател. Вярно интереса клати феса ама пък чак толкова, нали уж са аристократи англичаните да се съобразят и с неговото желание вси пак.

vladan
01.09.2008 17:57

Не е лошо в заглавието да посочите Манчестър СИТИ. Разликата между Манчестър Сити и Манчестър Юн. е като между Левски Сф и Левски Каспичан!