Бербатов взе №9 в Юнайтед

13:22
Бербатов взе №9 в Юнайтед
Европейският клубен шампион Манчестър Юнайтед вече пусна в продажба в официалния си магазин фланелки с името на новото попълнение на тима Димитър Бербатов. Екипът с номер 9, който ще носи Бербо, струва около 70 евро.

Най-вероятно капитанът на България ще дебютира за "червените дяволи" в дербито срещу отбора на Ливърпул на 13 септември. Мачът е от 4-я кръг на английската Висша Лига и ще се играе на стадион "Анфийлд Роуд" от 14:45 часа българско време.

Както е известно Димитър Бербатов премина в английския шампион Манчестър Юнайтед от Тотнъм, за сумата от 37 милиона евро. По този начин нападателят счупи собствения си рекорд за най-скъп трансфер на български футболист. Преди две години Бербо премина на "Уайт Харт Лейн" за 16.7 милиона евро от тима на Байер Леверкузен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FaNaTiKa
03.09.2008 23:24

Аз съм цесекар и се гордея, че най-добрите играчи на България са минали през нашия отбор.

Обаче .. замислете се. Едва ли на Митко Бербатов би му било приятно да го делим на сини - антифеновете му и на червени - феновете му. Всички трябва да го обичаме и да сме му фенове, защото е българин и ние сме българи.

Все едно, не се радваха всички българи: левскари, черноморци и т.н на гола на Емил Костадинов срещу Франция, се едно не се радваха на головете на Стоичков и Трифон Иванов, все едно не се радваме на Мартин Петров и Бербатов .. Факт е че всички големи футболисти тръгват към големия футбол от ЦСКА, но това е реалността и трябва да я приемете "сини" фенове.

vsk
03.09.2008 00:29

boykov Незнам дали са били ЦСКА ама колкото и да не ти се иска само помисли колко футболисти и къде изкара Левски и виж Бивши играчи на ЦСКА къде са играли и къде играят в момента - как няма да намесваме ЦСКА ами ако не бяха те Бербо още щеше да си е по селските отборчета а виж къде е сега,никога не трябва да забравяме от къде сме тръгнали.А че изтрастна в Леверкузен си е самата истина ама при т'ва ниво на БГ футбола тук ли да го направи - питам аз и отговор не-искам?!Ха ха Getcatta благодаря за веселото коментар-че,доста ме развесели !

boykov
03.09.2008 00:24

Никой не спори, че от сините умеят да продават играчите си добре. Преди 2 години имаха шанс, но Батков искаше да играе със състава УЕФА(до четвърт финал), ШЛ и чааак тогава да ги продаде.. да ама не стана и прости ги разхвърля колкото да вземе някой друг лев.
Та за Бербатов, ставаше въпрос, момчето просто мина транзит през ЦСКА. Не е бил в тяхната школа(както бе казано по-долу). ЦСКА му помогна единствено да свикне с червения цвят на екипа

Getcatta
02.09.2008 21:07

да не говорим, че ако беше на герена, щяха да го побъркат от гледане на видео и партизанска борба..

Getcatta
02.09.2008 21:00

Прави са хората, не ги дразни с очевидни истини... на всички е ясно че търговчетата от под Уене не могат да трансферират, там всеки си гледа собствения келепир...ако се вгледаме обаче момченца, не може да отречете че най- големите и реализирани футболисти в Европа са от ЦСКА... с малки недоразумения, бих казал преебавния на чужди отбори- Н. Илиев, Н Сираков, Гонзето, но това потвърждава, че от под Уене са по- скоро мошеници...

resurekxion
02.09.2008 18:45

:: Huntelar ::
недей разваля момента и не намесвай ЦСКА

boykov
02.09.2008 17:44

Добре, че бяха ЦСКА да го направят футболист, викаш ... Я стига глупости

Huntelar
02.09.2008 15:47

Поредния доказал се играч от школата на ЦСКА!Левскарите не са и помирисвали трансфер на техен играч в клубове като "Барселона", "Байерн"Мюнхен,Байер Леверкузен,и сега вече МАНЧЕСТЪР ЮН!

nakato
02.09.2008 15:31

Браво, Бербо е един от нас и дано покже 4е и ние бьлгарите сме родени победители-само-MANCHESTER UNITED

Robinho_10
02.09.2008 15:01

Бербо е най-дорияяяяяя!!!!!!Давай Бербо , хетрик срещу Ливърпул.