Гонзо и Левски се разделят

09:43
Гонзо и Левски се разделят
Само преди няколко месеца всички в отбора на "сините" тръпнеха в очакване една от техните емблематични фигури - Георги Иванов да каже "ДА" на предложението да се завърне в любимия си клуб и да помогне с опита си на отбора да се представи успешно в Европа.

Сега ситуацията изглежда коренно различна - Левски вече не участва в мачовете от най-комерсиалния турнир, а идолът в последните години на сектор "Б" се намира в плачевна форма. Именно представянето му в последно време бе причина Емил Велев да не разчита на него за мача с Локомотив Пд от самото начало. Ответът на Гонзо беше светкавичен - в непряк текст и с половин уста нападателят намекна, че е твърде възможно да си потърси нов отбор.

Да ви припомним само, че един от най-опитните футболисти играещи в нашия вицешампион няма подписан договор с клуба, което още повече улеснява нещата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolokolo
03.10.2008 16:14

искам първо да заявя че любимия ми отбор не е от софия.искам да се обърна към всички които преди го вдигаха до небесата сега го хулятнай безцеремонно- не забравяйте какво той направи за левски.не може винаги да сте най добрите има и други.трябва да се гради нов отбор но за това трябва време.бъдете тълпеливи и толерантни но явно липсва на левскари-една група от хора които въобще не могат да мислят реално. едни много заблудени хора.

sersema
25.09.2008 15:37

Не разбирам само едно! Как така хора наричащи себе си " фенове на Левски " могат да говорят така срещу един футболист който е дал толкова много за отбора си!!? Когато 3 години направи Левски шампион, и то почти сам, беше най-добрия! Когато вкарваше почти всеки мач на ЦСКА, също беше най-добрия!! А сега когато не е във форма е пълен некадърник!! И това ми били фенове!! Ето за това няма футбол в България, нито фенове!! Мислех си, че лумпенизацията на " феновете " е стигнала дъното, но май има още на къде!!

KIBRIT
22.09.2008 00:31

Най-измисленият футболист в последните 20 години у нас !

martonik
21.09.2008 14:26

Според мен трябва да му се даде още някоя дузпа!!!
И тогава ще влезне във форма!!!

roommen
05.09.2008 00:16

без коментар .човек просто тряба да знае какво може и какво иска да даде от себе си .имаше добри години ,но напоследък просто не му се играе а нито един отбор няма нужда от такива футболисти.

danas1970
04.09.2008 19:19

Мисля,че Гонзо даде кавото можа на Левски и връщането му в отбора заради "гениалното хрумване на Вуцов да го направи дефанзивен халф",беше грешка.Нека да си търси нов отбор,докато съвсем не е станал за смях,за да може ние,феновете да го запомним с добро.А колкото до това че чорбарите го плюят,мисля,че е съвсем нормално.Те никога няма да му простят това,че в най-добрите си години ги унижаваше във всеки мач!Но пък тяхното мнение не е меродавно,защото много лесно си го променят!Спомнете си през 2000 година какво беше отношението им към 19 годишния тогава Бербатов.То не бяха хули,не бяха псувни,бил некадърник,нямал място в отборчето им.А сега?С по един камион свински лайна не можеш да им запушиш устата,да се хвалят и да се бият в гърдите.а не осъзнават,че с таланта си Бербатов щеше да пробие дори и от Пирин.Трябва всички начело с най-големия шопар-ГРУчето да му паднат на колене и да го молят за прошка.И да му благодарят затова,че са имали късмет че такъв играч е бил в трупата им!

aivano
04.09.2008 07:52

Както каза ГовнЬО при подписването на договора "Разбрали сме се на мъжка дума!!!!"е,какви мъже в Уесни!
Той за футбол и преди не ставаше,ама сега и лактите му поомекнаха,та има и млади момчето,които не знаят,че това е Голяма Звезда и го мачкат като теле ливада!

FaNaTiKa
03.09.2008 23:12

36 милиона паунда предлага Реал Мадрид за него. Очаква се да подпише договор с Реал, ама не днеска

Emogol
03.09.2008 13:57

Най-добрият,да ходи,ми да ходи той и да бяга не може,виж да търчи -да,да наглася чужди нападатели да ни вкарат гол -да! С Вили Вуцов да вземат да си спретнат един отбор и да си рииииииитат на воля! Не се обиждайте момчета,не ставате,не! Разстреляхте право в сърцето всички фенове на Левски! Утепахте ни бре,бегайте на село,елате да си риткаме на поляната и да си се кефим после на по биричка! Аре чекаме ви скуро!

tyshA
03.09.2008 11:33

А стига бе?! Недей Гонзо моля те ти си един от най-опитните в отбора недей отива в Марек Дупница бе ? Каде ти е акъла стой в Левски такмо ти тръгна играта АХХАХАХАХА

maybor
03.09.2008 11:00

супер да се маха тоя е пародия на футболист заради него лефски отпаднаха и изгониха Вуцата, трябва да го растрелят.

ruiz
03.09.2008 10:57

Лесно е да си тръгне, щом е без договор, но Левски плати 100 000 евро на Риека, за да се анулира договора му, и Гонзо ще трябва да се бръкне с тази сумичка, иначе... Косьо Самоковеца му открадна джипа навремето, сега и Батков може да организира нещичко. Е, сигурен съм, че Гонзо, като заможен господин, ще си уреди цивилизовано нещата с Левски...

pafata
03.09.2008 10:48

Наистина май трябва да си ходи, тъй като повече пречи отколкото помага.