Нападател на Милан с \"леки тренировки\"

17:22
Нападател на Милан  с \"леки тренировки\"
Италианският национал Марко Бориело и приятелката му аржентинският топмодел Белен Родригес бяха заловени от фотограф на "Кориере дело Спорт" да се отдават на страстта си.

Марко Бориело явно е минал на индивидуален план за успокоение след допуснатата загуба от Болоня на старта в Серия "А" и прави всичко възможно да събере сили за предстоящите тежки битки в Калчото.

Както е известно от скоро красавицата има сериозни поводи за празнуване. Тя най-накрая взе разрешително за работа в Италия. Въпреки аферата си с нападател на Милан, 23-годишната аржентинка имаше сериозен проблем с легализирането на престоя си в Италия.

Родригес и Бариело се харесват още преди 2 години в заведение в Милано, но той твърди, че му е била нужна близо половин година, преди да сподели леглото й.



Миналата година чаровният футболист бе заловен с положителна допинг проба, но саможертвената му приятелка го спаси, като заяви, че тя му е лепнала генитална инфекция и това е повлияло на пробата му.

Родригес бързо се превърна в едно от най-търсените лица за снимки на бельо и бански костюми на Апенините. Причината за това без съмнение е интересът й към спорта и в частност футбола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация