Арестуваха шефа на Беласица

15:02
Арестуваха шефа на Беласица
Президентът на футболен клуб Беласица Костадин Хаджииванов е бил задържан в Гърция , съобщи за радио "Дарик" посланикът на страната ни в Атина Андрей Караславов .
/>
/> Популярният като Коце Маца футболен бос и общински съветник в Петрич е арестуван преди две денонощия в Солун , съобщиха антимафиоти .
/>
/> Същевременно стана ясно , че досъдебните власти в Лондон са издали Европейска заповед за арест и екстрадиция на Хаджииванов . По данни на разследващите той е замесен в нелегален трафик на голямо количество цигари в Англия . Контрабандната пратка е конфискувана в Лондон преди повече от месец .
/>
/> Полицейски източници съобщиха , че цигарите са експортирани от фирма , в която Костадин Хаджииванов има участие .

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ruiz
05.09.2008 08:56

"Свобода за Коце Маца"... "Той дава пари за спорта"..."Коце Маца- завинаги един от нас"- такива лозунги ще издигнат дирижирано някои пишманфенове. Спортът, и в частност футболът, се е превърнал в зона, в която всекви боклуци си лъскат имиджа, да не изброявам имената на десетки футболни президенти , спонсори, благодетели и пр. Спортните хора, волно или не, стават ибрикчии на съмнителни типове, легитимирайки ги със своя авторитет. Един Тити Папазов се скъса да реве като магаре, когато криминалният изрод Жоро Илиев си получи заслуженото, сигурно защото е давал пари за спорта, пропускайки дребния факт, че убитият стои зад десетки убийства, лично е извършил няколко и пр.

jelko
04.09.2008 19:29

Супер!Дано и други президенти да отидат в Гърция !