Футболната ни централа защити реферите

17:14
Футболната ни централа защити реферите
Българският футболен съюз разпространи официално съобщение до медиите в защита на реферите в професионалния футбол в България. В съобщението се казва:

"След първите няколко кръга на новото първенство, ръководството на БФС с безпокойство констатира рязко повишаване на напрежението сред футболните съдии и съдийската комисия, които са принудени да изпълняват задълженията си в тежка, често враждебна на тях обстановка и условия. В повечето случаи съдиите понасят обиди и подигравки, нерядко те са обект на необосновани критики и нападки в медиите.

Българският футболен съюз изряза подкрепа на усилията на съдиите и комисията за нормализиране на обстановката, в която те работят и същевременно призовава собствениците и президентите на професионалните футболни клубове, техните служители, треньори и състезатели, а също феновете, спортната общественост у нас и медиите да съдействат за нормално протичане на футболния шампионат без ексцесии и скандали, без публични оклеветявания и взаимни недоказани обвинения.

БФС обявява, че на първото си редовно заседание Изпълнителният комитет най-подробно ще се занимае със състоянието на българското футболно съдийство и ще вземе съответните кадрови и управленски мерки за неговото подобряване и развитие."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mario1914
05.09.2008 01:06

Нормално-всеки сводник си защитава к....те!Извинявам се за грубия език,но това е истината.