Сър Алекс не се бои от Сити

19:21
Сър Алекс не се бои от Сити
Мениджърът на европейския клубен шампион Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че няма притеснения относно факта, че градския съперник Сити е собственост на арабски мултимилиардери.

Както е известно новите собственици на "гражданите" счупиха трансферния рекорд на Острова, след покупката на Робиньо от Реал Мадрид за 42 милиона евро. Д-р Ал-Фахим, който е представител на "Абу Даби Юнайтед Груп", чиято собственост е клуба, заяви че са предвидени повече от 500 милиона паунда за селекция през зимата.

"Няма от какво да се притеснявам. Имаме чудесен отбор, за който работихме здраво, а сега просто трябва да продължим. Във футбола винаги изникват предизвикателства. Преди няколко години това беше Челси, още преди това Арсенал. В крайна сметка това не променя нещата", коментира Сър Алекс.

През зимният трансферен прозорец ръководството на Манчестър Сити обеща да направи шокираща оферта за звездата на градския си съперник Кристиано Роналдо. Арабите ще пробват да вземат португалеца за 134 милиона паунда.

"Нека си говорят", заяви лаконично шотландският мениджър на Юнайтед по повод предстоящата мега-оферта за Роналдо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

emo_baro
06.09.2008 07:50

Ако привлекат правилния треньор, ще размажат всичко Сити

emozionalniq
05.09.2008 22:22

Сър Алекс Фъргюсън е много прав, че няма от какво да се притеснява, защото Сити никога няма да има традицията и историята, която безспорно Юнайтед притежава.