Пенев недоволен от играта на ЦСКА

00:25
Пенев недоволен от играта на ЦСКА
Отборът на ЦСКА изигра приятелска среща срещу новия член на гръцката Супер Лига Пансерайкос и загуби с 0:2.

В отбора отсъстваха редица футболисти като Янчев, Чипев, Удоджи, Беконо, Иван Иванов и други и това определено оказа влияние върху постройката на игра на "армейците". За всичките 90 минути те не успяха да осъществят нито 1 свястна атака и това определено е повод за тревога в техния лагер. По-късно старши треньорът Димитър Пенев заяви, че въпреки естеството на мача, то загубата си е загуба и единственото, което си пожелава е до мача със Славия играта да се подобри значително.

Домакините решиха срещата още до средата на първото полувреме, след като отбелязаха 2 попадения в 4-та и 20-та минута чрез Абубакари и Дигозис.

Ето и състава на ЦСКА в тази среща:

ЦСКА: Велинов, Маркес, Бранеков, Котев, Машадо, Тодоров, Мороз, Зе Руи, Маркиньос, Гари, Йорданов (Караджов, Събев, Узунов, Златинов, Ланзаат, Петков, Сандански) 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vsk
06.09.2008 10:46

Е да особенно в втория мач с Бате Борисов имаше страхотно много качествени да не кажа ювелирни атаки - браво Левски само така!

bobby_123
06.09.2008 01:32

И любимия ми ЛЕВСКИ и вечния враг цска не играят никакъв футбол. Като цяло качествен футбол в България няма. Тази година сме трагедия не само във футбола, а във всички спортове, с изключение на някои. Ние искаме да стигнем Румъния, ама скоро това няма да стане, всяка година имат отбор в ШЛ, тази година даже и 2 ! Докато в някои държави се работи и спортът им е във възход, то нашият е в упадък...