Кийн гони карък срещу Грузия

14:45
Кийн гони карък срещу Грузия
Отборите на Грузия и ЕЙРЕ, които са в една група с нашия национален отбор по пътя към Световната Купа в ЮАР през 2010 година излизат тази вечер един срещу друг. Атаката на ЕЙРЕ отново ще бъде оглавена от доскорошният съотборник на Митко Бербатов в Тотнъм Роби Кийн.

Ирландецът, който премина през лятото в отбора на Ливърпул не се е разписвал вече пет мача с екипа на "червените", но тази вечер е решен на всичко, за да прекъсне головата си суша.

"Никога не се оплаквам, ако не отбележа гол. Последният път, когато отбелязах беше с екипа на страната ми. Днес отново съм с този екип, така че е твърде вероятно да отбележа отново", заяви оцененият на 20.3 милиона паунда футболист.

От своя страна мениджърът на отбора Джовани Трапатони заяви, че е изгледал достатъчно много видеоматериали с мачове на предвожданата от него страна, в които се е стигало до загуби поради индивидуални грешки.

"В днешно време в една безобидна ситуация следствие на дребна грешка може да ти коства целия мач. Ето защо аз обясних на моите играчи, че те трябва да бъдат концентрирани от първата до последната минута на всяка среща."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация