Играчите доволни от равенството с Черна Гора

09:48
Играчите доволни от равенството с Черна Гора
Часове, след като България изигра своята първа среща по пътя към ЮАР 2010 някой от играчите отговориха на журналистическите въпроси. Ето какво споделиха те:

Благо Георгиев: "Не знам защо ги подценихме. Бяхме наясно, че за тях това е първи официален мач и ще бъдат пределно мотивирани. Все пак резултатът е благоприятен, а който и да дойде на този стадион няма да му бъде лесно."

Живко Миланов: "Сами сме си виновни за изпуснатите три точки. Не успяхме да реализираме положенията си, а през втората част в играта ни имаше не малко брак. Играх с температура, но се надявам да съм се представил добре."

Димитър Бербатов: " България може и без мен, и без Мартин, и без Стилиян. Наистина Мартин липсва на отбора, но до другата среща се надявам да е вече с нас. Нека гледаме позитивно. Всеки може да критикува, но нека погледнем от страната на това, че с 10 човека успяхме в самия край да отбележим и да спечелим една точка."

Велизар Димитров: "Допуснахме голове след статични положения. На фона на това трябва да сме доволни. Що се отнася до пропуснатото от мен положение, то моето желание уверявам ви беше далеч по-силно да отбележа."

Станислав Ангелов: "Дузпата си я имаше. Направих глупава грешка. Относно срещата мисля, че се получи здрав мач, в който чистите голови положения бяха за нас. На практика те нямаха такова."

Пламен Марков:  "Заслужавахме да спечелим. Имахме по-чисти положения от противника. Все пак можехме и да загубим, след като допуснахме няколко груби грешки."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gundi_1962
07.09.2008 21:22

за тази точка по 100 000 хил на човек те ги заслужават

rado_kz91
07.09.2008 17:44

Позор. Като чели не ни стигна отпадането на Локо Сф. и Левски от "супер грандове", като Борац и БАТЕ, а сега и този унизителен мач на националите ни срещу Черна гора. Резила вече е пълен. По някакво станно стечение на обстоятелстава от 08.08.08 насам. когатиюо гледам спорт с българско участие ме е срам че съм българин (с малки изключения).

beto
07.09.2008 14:33

Според мен основната вина идва от собствениците на наште отбори.С изповядващата си политика да привличат евтини чужденци от къде ли не те спират развитието на българските футболисти.И по този начин намаляват до минимум кадровият потенциал за националният отбор. Пламен Марков въобще няма никаква вина.Просто няма избор.И друг да беше на негово място пак щяха да бъдат повикани същите играчи.Няма други.И това за жалост е действителноста..

Pogity
07.09.2008 13:38

ве4е запо4вам да мисля 4е направихме грешка 4е не поставихме 4уждестранен треньор

silver_cska
07.09.2008 12:18

когато Стоичков беше треньор всички го плюеха изкараха го най-големия некадарник когато направихме 0:0 с Албания,Стоичков ли трябваше да играе за да отбележим гол или сега трябваше Пламен Марков да вкара това са балгарите неможем не е виновен Бербатов че за цял мач имаше едно положение ако беше некадарник нямаше да е сега в Ман.Юн.другите не ги бива Марков трябва да спре да взима чужденци в отбораимаме достатачно добри играчи които нямат самочувствие но мисля че ще се класираме успех

kakd
07.09.2008 11:15

селски отбор ама тичаха момчетата нали ?!?!?! а наще ''звезди'' какво направиха Барби 30 милиона изпуска сам срещу вратаря за какво говориме е да някои ще кажат случва се да ама не в такива моменти си проличава големия футболист !!!

kokko
07.09.2008 10:30

Как няма да са доволни? Взеха точка от този селски отбор. За пореден път българският футбол разочарова, но едва ли някой е очаквал нещо по-добро. Не знам къде по света има национален отбор в който да играят футболисти не взимащи участие в клубните си отбори. Това е поредния некадърен ход на български треньор, защото явно тази практика е запазена марка на националите. Що се отнася до самите футболисти, то зрителите добре ги видяха на терена, просто защото се разхождаха както винаги и не си даваха никакъв зор. Това може би не важеше за Ивелин Попов от когото дойдоха няколкото добри положения в началото. Бербатов пък откровено си го раздаваше като на тренировка и явно повече мислеше за мачовете си в Манчестър Юн. Най- лошото е че много се говори за успехи и класирания, но нищо не се прави и накрая отново ще гледаме Световното по телевизията.

arsen
07.09.2008 10:10

Еми как да не са доволни от точицата.Като ги видяхме каква супа ни предложиха националите ни ,чист късмет си беше изравняването