Бенитес шокира Хупия с решението си

17:47
Бенитес шокира Хупия с решението си
Спортно-техническото ръководство на Ливърпул остави Сами Хупия извън групата на отбора за участие в Шампионската лига. Както е известно отборите имат право да картотекират по 25 футболисти за турнирите на УЕФА, като задължително 8 от тях трябва да са родени в страната, която представлява дадения клуб.

По този начин 35-годишният финландския защитник на "червените" няма да вземе участие в предстоящия мач с Олимпик Марсилия на 16 септември, както и в целия турнир. Хупия признава, че е останал неприятно изненадат от решението на Рафаел Бенитес да го остави извън групата за УЕФА, но се надява да играе важна роля за представянето на отбора през сезона.

"Решението да не участвам в мачовете в Европа е голямо разочарование за мен. Разбирам, че новите правила на УЕФА ограничават треньорите, но въпреки това, новината ме изненада и шокира", заяви Сами Хупия.

"Надявам се все пак да играя и да съм полезен на отбора през сезона в турнирите в Англия", каза още защитникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

JoeDemby
08.09.2008 20:42

В отбора е защото дълги години вече радва със играта си..а и всички ние ливърпулци го обичаме,защото играе със сърце и дава всичко от себе си..а,на рафа му се събраха много недъгави решения напоследък,,и вече почна да ме съмнява,дали все още може да води толкова авторитетен и класен отбор като Ливърпуул...но все пак съм на мнение че Сами вземе участие в предстоящите мачове за сезона,които също са много важни и така ще докаже на рафа че все още има място в отбора...!!

Amon_Ra_
08.09.2008 18:30

До кога ще му казват Хупия,като той е Хиипия