Сити се прицели и в Подолски, Байерн взима Аршавин

21:34
Сити се прицели и в Подолски, Байерн взима Аршавин
Ръководството на Манчестър Сити отново потвърди интереса си към германския нападател Лукас Подолски, чиито клуб Байерн Мюнхен пък ще опита да привлече звездата на Зенит Санкт Петербург Андрей Аршавин.

Немските медии съобщават за голям интерес от страна на арабските собственици на Ман Сити към Подолски. 23-годишният нападател влиза в плановете на "гражданите" за създаване на отбор, който да се бори за спечелването на Премиър Лийг и редовно участие в Шампионската лига.

От своя страна баварският клуб ще се опита да привлече Аршавин, който да замести Лукас Подолски в нападението на отбора. Всичко в крайна сметка ще стане ясно по време на зимния трансферен прозорец.

Утре вечер двамата футболисти ще излязат в съставите на националните си отбори в квалификационните срещи за Мондиал 2010. Германия гостува на Финландия, а Русия приема Уелс в Москва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Pirin_fen
09.09.2008 22:47

АБЕ, АЙДЕ СТИГА ГЛУПОСТ! МАН. СИТИ ДА СИ ЗАВРЪТ БОЛНИТЕ АМБИЦИИ НА МЯСТО, КОЕТО СЛЪНЦЕТО НЕ ОГРЯВА! ЛУКАС ЩЕ СИ ОСТАНЕ В БАЙЕРН И ЩЕ НАПРАВИ ПРЕКРАСНА КАРИЕРА ТАМ!