Трапатони продължава без загуба начело на ЕЙРЕ

22:18
Трапатони продължава без загуба начело на ЕЙРЕ
Отборите на Черна Гора и ЕЙРЕ, които са съперници на нашия национален отбор по футбол в група 8 от квалификациите за Световна Купа през 2010г. завършиха при резултат 0:0. За Кевин Килбан това бе мач №50 с националната фланелка.

Началото бе за отборa на домакините, които още в 3-та минута имаха възможност да открият, но ударът на капитана Вучинич бе избит в корнер. Едва след 20-та минута гостите се усетиха, че точките се печелят с голове и започнаха по-често да поглеждат към противниковата врата.

Така се стигна до предпоследната минута на първото полувреме, когато след удар на Хънт топката се удари в ръката на Радослав Батак, но вместо дузпа главният арбитър посочи флага от където се изпълняват ъгловите удари. При неговото изпълнение Танасиевич извърши нарушение срещу Кийн, но съдията остана за пореден път безмълвен.

Второто полувреме ще се запомни с един по-опасен удар на Роби Кийн и двата пропуска на играчът на италианския Рома Вучинич.

Така отборът на Джовани Трапатони остана начело с актив от 4 точки, докато Черна Гора излезе на трета позиция изпреварвайки България със спечелените две точки до момента, но и един мач повече.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vergil
11.09.2008 10:27

ХахаХАХАХАХАХАХАХАХ Пламен Морков най добрия БГ треньор . Ей манол_тнт ти вред ли си ве ХАХАХАХАХАХА. Развеселихте ме

rado_kz91
11.09.2008 00:07

Погледнете баскетболният ни национален отбор. С едни и същи играчи при треньори като Барчовски и Тити Папазов ни "бласкаха като шкембе в дувар", когато дойде един чуждестранен специалист се оказа, че момчетата ни са имали доста потенциал. Защо това един ден да не стане и с футболните ни национали? Докога все липсата на пари ще се оказва решаващ фактор? Докато пропадне съвсем българският футбол ли? Преди да бъде назначен за треньор Пламен Марков доста се шумеше, че поста ще бъде зает от Сречко Катанец. Това така е не става. Сега въпросният господин води националната гарнитура на република "Западна България", която показа невероятна игра в първият си мач от квалификацийте за Световното през 2010. Трапатони пък нямал загуба с отбора на Ейре. Ако един ден се намерят пари да се доведе чуйдестранен треньор и от нас може да излезе стоиностен отбор.

Roro1972
11.09.2008 00:00

manol_tnt, абе братле, ти следиш ли изобщо футбола в България и националния отбор???...То не е въпроса само да наредиш и да "направиш" отбора, това сигурно може да го направи и pav81. Играчи си имаме не лоши, само че само с нареждане на отбора не става. Трябва и мотивация и респект от треньора! А с тая "мишка-треньор" никога нищо няма да направиме.

Huku
10.09.2008 23:45

Ха ха ха имали сме теньор !!!!!
Този "най-добрия БГ треньор" вече се пробва един път като национален, и всички видяха че НЕСТАВА.
Колко пъти трябва да проваля националите за да се разбере че за нищо нестава !!!!!!!!!!!!!!!!!!

manol_tnt
10.09.2008 23:36

pav81, хайде като си толкова навътре направи ти отбор. Имаме играчите, имаме и тренъора (за мен той е един от най-добрите БГ тренъори), просто нямахме шанс срещу черногорците... пък и Х не е лош за начало! Класираме се за ЮАР!! Трябва да сме оптимисти бе хора!!

pav81
10.09.2008 23:04

RoSKo0o0, ти нас за "добър отбор" ли ни имаш??? С изключение на няколко играча, тоя отбор с тоя треньор не става за нищо!

RoSKo0o0
10.09.2008 22:37

Олеееее... Казах ви ,че ще препъват и по-добри отбори от нас !!! Казах ви ,че Черна гора не са лош отбор !

stan79
10.09.2008 22:24

Ей, тея и двата отбора са гола вода... Лошото е, че ние сме по-големи лейки и от тях