Георги Петков се връща в игра

14:25
Георги Петков се връща в игра
Наставникът на Левски Емил Велев-Кокала призна, че срещу Черно море на вратата ще застане Георги Петков, който наскоро бе опериран от херния, съобщава "Дарик". Вратарят записа едно полувреме в контролата срещу Рилски спортист и вече е в добро състояние.

"Единственият човек, който е извън разширения състав е Жеан Карлос. Той е наказан и не мога да разчитам на неговите услуги. Все още не съм решил за Лъчезар Балтанов и Виктор Генев, които играха две европейски квалификации при младежите. Ще преценим дали да ги привлечем в групата за мача. Другите са на лице", отбеляза треньорът на "сините".

"Знам, че част от футболистите са излизали късно вечерта в събота. Това беше свободният им ден, не знам до колко са стояли. Надявам се, че мислят професионално. Излезли са да се повеселят, а после са се прибрали вкъщи да си почиват", коментира Велев.

Според наставникът на "сините" напрежението в Левски е спаднало в последните няколко дни. Треньорът на тима от "Герена" отново се извини на феновете за изказването си направено няколко дни след отпадането на Левски от БАТЕ Борисов за Шампионската лига.

"Публиката на Левски винаги е била взискателна. Искам пак да и се извиня за онези си думи. Тези думи бяха много силни, извинявам се още един път. Разчитам на тяхната подкрепа", завърши смирено Емил Велев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Redbula
11.09.2008 23:29

офффф супер поне с него е по спокойно,дори защитата да се издани Гошо е последна преграда! GLORY!!!