Атлетико - Барселона - един истински спетакъл

07:45
Атлетико - Барселона - един истински спетакъл
Съботната вечер в Испания се превърна в спектакъл за тези, които бяха решили да отделят от времето си гледайки двубоя мeжду Атлетико Мадрид и Барселона. Много голове, красив футбол и в крайна сметка празник по улиците на Мадрид. Феновете на домакините ликуваха, че техните любимци успяха да обърнат и разгромят Барса, а тези на Реал за това, че разликата между техните любимци и каталунците се увеличи отново на пет точки.

Началото бе повече от отлично за гостите. Роналдиньо най-после се събуди и напомни за себе си с попадение в 29-ата минута, но радостта на възпитаниците на Рийкард не бе дълга, тъй като в следващите 15-сет минути, домакините благодарение на Агуреро и Макси Родригес доведоха нещата до 2:1.

Второто полувреме предложи още много емоции за зрителите, както и нови три гола, като отново два бяха в полза наАтлетико и един записан на сметката на Ето\'О.

В останалите две срещи Реал победи трудно с 3:2 при визитата си на Рекреативо, а Еспаньол надделя у дома над Валенсия с 2:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mitko2026
02.03.2008 20:41

Е за мене не е много нормално, няма да забравя миналогодишния мач между тези два отбора когато Барса тотално разгроми Атлетико с повече от 5 гола

Seppo
02.03.2008 11:01

Нормално Атл.Мадрид да бият , все пак и Барселона се пази за Шампуионска лига ...