Роналдо: Грубостите на Челси няма да ме спрат

11:54
Роналдо: Грубостите на Челси няма да ме спрат
Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо изрази увереността си за успех на неговия отбор в неделното дерби във Висшата лига с Челси, където участие ще вземе и българският нападател Димитър Бербатов. Според португалецът футболистите предвождани от Луиш Фелипе Сколари ще играят грубо и основната им цел ще бъде да го контузят, тъй като няма да могат да го спрат по друг начин.

Крилото на "червените дяволи" се завърна в игра при нулевото равенство на Юнайтед срещу Виляреал в първия мач от Шампионската лига.

"Знам, че ще се опитат да ме изкарат от мача с грубости, но рано или късно ще установят, че това няма да стане, защото съм по-силен от колкото предполагат. Ще им покажем истински футболен спектакъл", заяви за "Сън" Кристиано Роналдо.

"Моята игра и головете, които вкарвам се доста по болезнени от техните грубости. Започваме сезона колебливо, но това не е проблем, защото навлизаме във върховата си форма. Знаете, че и миналия сезон не стартирахме по най-добрия начин, но вижте до къде стигнахме", допълни още носителят на "Златната обувка".

Както е известно Кристиано Роналдо се опита да напусне Манчестър Юнайтед през лятото и с това си навлече гнева на публиката на "Олд Трафорд". С не малка помощ от страна на мениджъра на отбора Сър Алекс Фъргюсън обаче, голмайсторът бе посрещнат на "Театъра на мечтите" положително. При влизането в игра на португалеца в мача срещу Виляреал публиката на "червените дяволи" запя песента си "Вива Роналдо".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Crissstiano
19.09.2008 23:57

А да забравих че вие съществувате от 5 години и на финала и на всеки друг мач Роналдо ги прави луди

pafata
19.09.2008 16:08

И кога, приятелю, за последните 5 години Манчестър е размазал Челси? Дай пример, само един. И кога този манекен е правел добър мач срещу Челси. На финала на ШЛ? Не се шегувай.

Crissstiano
19.09.2008 14:19

iksvel Те не са били и две мачлетата,а повече. Челси веднъж са ни надиграли ,а Манчестър всеки път размазват Челси меко казано и да ти поясня Роналдо ви го сложи с глава може поне малко да се информираш преди да даваш коментари от сорта "А, да, Роналдо се спъна и без да иска вкара един гол " .А мача е 100% 2-ка с рекорда на Челси без домакинска загуба е свършено.

AviMC
19.09.2008 13:20

Много ме дразни този наперен като петел португалец...
Надявам се в неделя играчите на Челси да опитват да му избиват топката.Т.к повечето защитници само гледат как някой прави финтове,без ответна реакция.Крайно време е да са научили "номерата" на португалеца,няма и вече с какво да ги изненада.

iksvel
19.09.2008 12:55

Знаеш ли, те бяха две мачлетата през май - в първото Челси надиграха Манчестър и ги биха, във второто Челси надиграха Манчестър, завършиха наравно, но в последствие загубиха на тото.
А, да, Роналдо се спъна и без да иска вкара един гол тогава, да, така беше.
В действителност ще установят, че "няма да могат да го спрат" поради простата причина, че той е толкова слаб, че няма нужда "да го спират" .
В Англия в момента има само един силен отбор и честно казано, не зная дали още има някой, който си въобразява, че това са Манчестър Юнайтед.

nachoss
19.09.2008 12:49

Еми играха едно мачле края на май, та там Роналдо направи крив Есиен, Коул барабар с Ферейра, че и гол вкара. Ще ми напомниш ли резултата?

pafata
19.09.2008 12:41

Този пък кога е играл силно срещу Челси, че да говори такива глупости!?