Бербатов в атаката на Юнайтед срещу Челси

17:17
Бербатов в атаката на Юнайтед срещу Челси
Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов ще вземе участие в дербито на 5-я кръг във Висшата лига срещу Челси на "Стамфорд Бридж", съобщават английските медии.

Новината несъмнено е облекчение за "червените дяволи" и техните привърженици, след като шампионите започнаха доста колебливо новия сезон, а в сряда не успяха да победят испанския Виляреал на старта в Шампионската лига.

Българският нападател получи лека травма по време на дебютния си мач за Юнайтед срещу Ливърпул и участието му в мегадербито в неделя бе под съмнение. Както е известно в игра за "червените дяволи" се завърна и португалската звезда Кристиано Роналдо.

Сър Алекс Фъргюсън ще има проблем единствено в защита, където Неманя Видич няма да участва, а мястото му най-вероятно за втори пореден мач ще заеме Джонатън Евънс.

"Мисля, че Бербатов ще покаже отлична игра в неделя. Сигурен съм, че ще успее да бъде полезен за отбора", заяви Сър Алекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
20.09.2008 00:38

siana, просто ЗЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, няма такъв пропаднал тип честно, бахти загубеняка....

sianas
19.09.2008 21:14

не съм той,а съм тя.Какво му е толкова доброто погледнете реално?Аз ако съм циганка,ти зна4и си купанарин бе `GoOoOoOoL`

Whitebat
19.09.2008 19:58

Завръщането на Кристияно Роналдо в състава на Манчестър Юн . ще е от изключителна важност за нашия футболист.нека да си припомним как в националния отбор Мартин Петров увличаше с пробивите си по лявото крило противниковите футболисти и освобождаваше пространство и възможности на Бербатов за добро пласиране и реализация - Кристияно Роналдо ще предостави същия комфорт на Митко - голям шанс да се утвърди като титуляр - дано да се възползва - същото правеше и христо Стоичков с чудесните извеждащи подавания на Михаел Лаудруп и Роналд Куман в Барселона- това е колективен спорт все пак и някой трябва да конструира играта - дано Роналдо свърши тази челна работа в полза на Бербо!

GoOoOoOoL
19.09.2008 19:48

абе ей sianas, знаеш ли колко си прост????? Аз сам сигурен че си турчин или циганин.

screama
19.09.2008 18:06

Бъди поне малко българин бе!!! Един път на 100 години играе някой от наще в голям отбор и се циганиш че пишат за него мн ясну че ще пишат! И ако беше дърво никога нямаше да го вземе Алекс шото е 22 години трениор на манчестър и мн му разбира. Така че млъкни или се радвай за Берватов!

sianas
19.09.2008 18:00

Аве не ми е ясно,за ко пи6ите за тоя берватов,до като не го жзеха ман. юн. никой ни6то не пи6е6е за клуба,а сега всеки ма4 го намесвате това дърво,пълен не6тасник,кадето му кацна пиленцето на рамото и ве4е кото го хвалите 6те кажете 4е е бахти футболиста,а пък е пълно дърво