Войната между Челси и Юнайтед започна - Сколари пожела Роналдо

14:05
Войната между Челси и Юнайтед започна - Сколари пожела Роналдо
Ден преди големия сблъсък на Албиона между Челси и Манчестър Юнайтед мениджърът на лондончани Фил Сколари заяви:

"Може би през следващия сезон Кристиано ще дойде при нас. Кажете му, че ако желае да направи промяна, то аз оставям вратата отворена за него."

С тези свои думи бразилският специалист несъмнено ще си навлече гнева на ръководството и феновете на "червените дяволи", още повече имайки предвид, че мачът за шампиона на Англия е от изключително значение с оглед слабото представяне до момента.

Що се отнася до настроението в лагера на "сините" мустакатият специалист каза:

"За нас това е поредният мач от първенството. Не виждам, защо е нужно той да е с нещо по-специален от всеки друг. Ако победим, то ще спечелим три точки, а не повече."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martototo
22.09.2008 10:24

!!!!!" Ако не сте забравили ТРАДИЦИЯТА в Англия е нещо традиционално. "!!!!!

Страхотна мисъл......................... ТЪПАК !!!

emzlatev
21.09.2008 09:36

Ман Юнайтед е голям отбор, но и Челси не му отстъпва. Ако не сте забравили ТРАДИЦИЯТА в Англия е нещо традиционално. Спомнете си след като Ман Юнайтед спечели Шампионската лига срещу Байерн в Испания, как протече следващия сезон. Тази година ще се случи същото. Реал Мадрид вдигнаха купата и започна посредствеността. Да не говорим за Милан, Барселона, Ливърпул, Така че тази година е време Челси да покаже защо са похарчени толкова пари. А и дори да загубят този мач първенството едва започва. Предстои Ви мач срещу Ман Сити. Статистиката за последните 10 години на Стамфорд е 5 3 2.
Каракойчо

iksvel
20.09.2008 14:09

Каква война, какво нещо! Сколари сам го каза - просто пореден мач в първенството! В последните мачове на Манчестър те с нищо не показаха, че са по-добри от останалите във Висшата Лига....