Красавица заголи гръд след гол (видео)

16:52
Красавица заголи гръд след гол (видео)
Прекрасният бюст вкара в ареста неговата собственичка Лиа Катрин Спенсър и я направи световноизвестна. Американката от Тексас показа пищни прелести на трибуните на мача Монтерей срещу Крус Асул (2:0) в Мексико.

30-годишната фенка заголи гръд и удвои щастието на зрителите след решителния втори гол на своя любим отбор. Тв камерите бързо се ориентираха и показаха как знойната блондинка вдига късото синьо-бяло потниче и развява на показ най-хубавата част от себе си.

Един от мъжете в нейната компания също заснел с любителска камера стриптийзьорското изпълнение, докарало и глоба на мис Спенсър. Дамата олекнала с $ 500, след като била арестувана от коравосърдечните полицаи.

Преди това стюардите тръгнали да укротяват събличащата се красавица, но сърце не им дало да прекратят шоуто и само гледали в захлас.

Блондинката с мерки 92-60-92 лесно ще заличи финансовите си загуби от глобата, защото обяви на търг в интернет синьо-белия потник на Монтерей, под който крие гърдите си, когато не е еуфорична.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Resorter
05.02.2010 17:08

Прилича на порно звездата Misty Vonage *lol*

tamate_unufreev
05.02.2010 16:59

kaто я гледам ква е шафрантия ...
в този свят с ум нищо не се постига уважаеми колеги..
Трябва да направиш нещо глупаво..някаква глупост за да те забележат ... не само в Бг е така ..
както казва един мой приятел от софия ..
Господи защо не съм жена.Що годе хубава .Така ще ги въртя мъжете че като ходя до таолетната няма да си правя труда аз да се бърша ... *beer*